top of page

ממרח פלפלים טעים בקלי-קלות! מתכון קל להכנה מ-2 רכיבים בלבד!

תמונת הסופר/ת: ג'קלין כהן-לייבהג'קלין כהן-לייבה

אחד הממרחים שכולם מבקשים את המתכון שלו!!

הוא כל כך טעים ופשוט להכנה, שהייתי חייבת להכניס אותו לבלוג שלי.



מצרכים להכנת ממרח מפלפלים מתוקים:

4 פלפלים מתוקים (כל הצבעים מלבד ירוק). זו ההזדמנות להשתמש בפלפלים ה'מקומטים'.

3 כפות שמן

כפית מלח



אופן הכנת ממרח מפלפלים מתוקים:

שוטפים הפלפלים וחותכים כל פלפל לרצועות ואפשר אפילו רק לרבעים.

שמים במחבת כמה שנכנס ובוזקים מלח (בערך כפית מלח על 4 פלפלים).

מוסיפים את השמן ומכסים

שמים על אש בינונית ומערבבים מידי פעם, עד שהפלפלים מתרככים ואפשר אף לתת להם להשחים טיפה במחבת (ראו בסרטון).

מקררים

טוחנים בבלנדר וזהו!!


אין צורך לקלף ולעבוד קשה!

טעים מאוד!!



תמונה של פרוסות לחם ועליהם ממרחק גמבה אדום ופרוסות גמבה מטוגנות
ממרח גמבה/פלפלים



איך לשמור את ממרח הפלפלים המתוקים לאורך זמן?

אם קיבלתם כמות גדולה, חלקו לקופסאות קטנות ושימו במקפיא.

נשמר ויוצא מההקפאה נהדר!


שאלות נפוצות על ממרח הפלפלים המתוקים:

  1. האם קולים אותם בתנור? - לא ולא!! הרבה יותר פשוט.

  2. האם מקלפים אותם? לא ולא! אין צורך לעבוד קשה. טוחנים הכל יחד בבלנדר.

  3. מה התיבול? - רק מלח!

  4. לא מוסיפים שום? - לא מוסיפים שום דבר! רק מלח בתיבול! ואולי עגבניה רכה כלשהיא אם יש לכם להוסיף למחבת יחד עם הפלפלים המוקפצים בתוכה.






















Коментарі


bottom of page